++ ONTBIJTVERRASSING aan huis geleverd in hartje Oost-Vlaanderen

Even denken. .. en googelen. .. een verjaardag. .. Hoe doe ik dat?Le Gout Mattina Ontbijtmand Ontbijt Verrassing Aan Huis

En zo kwam ik op p site terecht van ontbijtservice Le Gout Mattina. Ik wist meteen dat dit het ging worden. Ik kwam er feitelijk via facebook. Er is ook een fotowedstrijd waarmee je zo een ontbijtmand kunt winnen. Ik deed natuurlijk al mee, maar de verjaardag van mijn man is zo kortbij dat ik niet meer kon afwachten of ik zou winnen of niet.Toen ik op de site van Le Gout Mattina terecht kwam, wist ik direct dat dit een GO zou worden. Ik vond ze via facebook. Naast de handgeschreven evaluaties is er een audioboodschap van klanten die Le Gout Mattina aanprijzen. Ze organiseren ook veel fotowedstrijden waarbij je ontbijt kan winnen.

Le Gout Mattina concentreert zich echter puur op kwaliteit en service. Ze sturen zelfs een sms om leveringen te bevestigen. Ze zijn mee met hun tijd. Het is ook hun hoofdzaak, niet zomaar iets dat ze er eventjes ook dan maar bij doen.

Wil je weten wat wij ervan vonden?

Bestel ontbijt service ontbijtmanden aan huis geleverdZe vragen ook om een evaluatie-formulier in te vullen en daar zette ik al direct in het groot WAAAW op! Dat is pas een ontbijtmand! Ze hebben echt oog voor detail en de mand is enorm groot. Ik weet niet welke vruchten ze in de smoothie persen maar het is in elk geval heel erg lekker. .. Naast de thermos met straffe koffie is er ook 1 met warm water, voor de thee en chocomelk.

De kinderen kregen hun eigen mand. En een picnic inhoud helemaal aan hun wensen aangepast: cornflakes, fristi, chocoladekoek, cecemel,. .. en kinderchampagne!

Ze halen het brood niet uit de diepvries en snel even de oven in. Nono. Het komt allemaal van een ambachtelijke bakker. Enkel grote merken komen aan bod. Er zijn ook 2 bordjes met charcuterie en diverse soorten kaas, netjes gegarneerd. Natuurlijk zitten er in een ontbijtmand broodproducten: pistoleetjes, ontbijtkoeken, parovita,. .. Veel te veel om allemaal op te noemen, maar dit is toch bijzonder: canderel, stevia en honing. De vers gesneden fruitsla werkt op mijn visueel zintuig.

Leveringen kunnen in centraal Oost-Vlaanderen, tussen Gent en Aalst.

Klik hier om meer te weten over Ontbijtverrassingen Le Gout Mattina

x
Dating is life

Stel je hier kandidaat voor gratis full membership

Voornaam: 
Email: